El web de la Fundació es renova

Recentment hem renovat la imatge del web de la Fundació Pare Esqué, www.FundacioPareEsque.org, i també l’hem actualitzat, val a dir, que ja feia mesos que no ho fèiem.

Pàgina principal web Fundació Pare Esqué

Això del web està molt bé, però costa mantenir-ho fresc i actualitzat doncs no permet gaire la participació activa i dinàmica de tots vosaltres.  I en concret de tu.  Sí, de tu, que estàs llegint aquestes ratlles.  D’aquest fet va sorgir la iniciativa de crear aquest Bloc, el Bloc de la Fundació Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana, per a que tu també hi puguis participar.

 

Des del Bloc pots enllaçar amb el web, i des del web pots llegir els escrits i comentaris del Bloc en l’apartat Notícies i Activitats.

 

Tens idees de com millorar-la? Vols aportar continguts? Contacta amb la Fundació.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

One thought on “El web de la Fundació es renova”

  1. Bona tarda Manuel,
    M’agrada molt com està quedant la web l’unic que a la dreta i esquerra de la pàgina crec que seria més atractiu un blau més càlid o un altre color.
    Seria interessant a la primera pàgina es pogués veure el telèfon i inclús el correu electrònic, ja he vist que està dins de “Fundació”, peró les persones que no són massa hàbils en moures amb aquestes eines, els hi pot ser una mica difícil, localitzar-ho.
    Salutacions,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: