Déu existeix! Una Catalunya cristiana

Una funesta campanya atea pretén negar l’existència de Déu.  És de justícia recordar que la humanitat, des de l’antigor, ha cregut en un Déu que regeix la vida dels homes.

 

A nosaltres, els cristians, ens ho ha confirmat Jesucrist, fundador de l’Església. Milions de persones han cregut i creiem en un sol Déu, Pare totpoderós, Creador del Cel i de la Terra. i confiem en la resurrecció, i en la vida perdurable.

 

Negar l’existència de Déu és com negar l’existència del sol en un dia núvol. El núvol de l’ateisme mai no podrà eclipsar la veritat de l’existència de Deu, ni les seves lleis. Déu existeix, i és tan cert com l’aire que respirem, i com surt el sol cada dia. Un Déu forjador de totes les meravelles de l’univers. Un Déu que és Amor i Pau. Un Déu que ajuda a fer feliç a l’home. Que propugna la concòrdia entre els humans, la justícia, la defensa de la gent senzilla, el progrés de les nacions, que la tècnica i la medecina arribin a tothom. Un Déu que ens ha promès la felicitat eterna.

 

L’ateisme vol amagar l’existència de Déu sota un núvol polític. Però Déu és darrera el núvol, agradi o no agradi, i governa el món, la vida i la mort. L’home s’enganya quan amaga el cap sota l’ala de l’ateisme, per viure sense la llum de Déu.

 

Els catòlics creiem en Jesucrist, Fill del Pare. Creiem en l’Esperit Sant i en la Santa Mare Església. La revolució atea-marxista del 1936 va buidar els temples de Catalunya a sang i a foc. Actualment intenta buidar-los amb campanyes funestes negant Déu, desprestigiant l’Església, falsificant la història de Jesucrist, i propugnant uns costums i lleis atees, desintegradores de la família i de la Pàtria.

 

A Catalunya tornarem a omplir els temples quan els infants trobin l’escalf de la Fe en les famílies. Quan aprenguin catecisme de petitets, quan coneguin l’existència de Déu i estimin la Verge Maria, mare del Déu-Infant. Quan els Manaments que Jahvé donà a Moisès regeixin les lleis de les nacions.

 

Desitjaríem que a les escoles, a la família, al carrer, a la Constitució es respectés el nom de Déu. Voldríem que la llengua catalana fos neta de mots i frases grolleres a la televisió, a les famílies, als llocs de treball, als camps de futbol. La Catalunya de l’edat mitjana, la Catalunya de Jaume Primer i de Sant Ramon de Penyafort, era una Catalunya cristiana. Un estil de Pàtria que un gran nombre de catalans voldríem avui.

 

Francesc A. Picas

Autor: OCM

Obra Cultural Mariana és una obra patrocinada per Fundació Pare Esqué i te per missió l’estudi i divulgació de la figura de Maria. Entre diverses activitats, Obra Cultural Mariana edita una revista de periodicitat mensual en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: