Canvis en el Web, en el Bloc i en l’adreça de correu electrònic de la Fundació Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana

Nous temps i tecnologies requereixen canvis i actualitzacions.  Hem fussionat en un únic espai el Bloc i el Web de la Fundació.  D’aquesta manera tenim tots els continguts units en un únic espai.   Per això, quan indiqueu http://www.FundacioPareEsque.com o bé http://Bloc.FundacioPareEsque.org en el vostre navegador us redigirà a l’espai Bloc/Web de la Fundació.  Aquest espai és totalment obert i participatiu a tots vosaltres.  Podeu afegir comentaris, remetre propostes, contactar amb la Fundació.  I més que anireu rebent.

També us informem que hem reconcentrat en una única adreça de correu electrònic totes les adreces que gestionava la Fundació i l’Obra Cultural Mariana.  La nova adreça electrònica és Fundacio.Pare.Esque@gmail.com.

Autor: Jordi Morillas

Professional de l'Organització i dels Sistemes d'Informació. En els últims anys, el meu principal valor afegit en les organitzacions amb què he col·laborat ha estat ajudar-los en la transició de companyia local a companyia global, la gestió eficient d’equips i recursos, i la millora dels processos relacionats amb l’organització i els sistemes d’informació, on he aportat valor significatiu, incrementant els marges de negoci. Allí on hi ha un problema (d’integració i orientació d’equips, de servei o de negoci), allí és on puc intervenir. Cap a l'any 2001, em vaig fer meva la frase "el que sigui de valor afegit pel client (final), endavant; el que no, elimina-ho". I des d’aleshores, que l’aplico amb èxit. He participat com a formador en diferents empreses d'Espanya i Portugal i també he realitzat xerrades i conferències en empreses i organismes d’Espanya, Portugal, Holanda i Regne Unit. També he estat professor en els seminaris Aula-Empresa organitzats per l'UPC. Col·laboro amb la Fundació Pare Esqué i l'Obra Cultural Mariana des de 1993.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: