Èxit total del Festival de Música

Més de 50 persones de públic han presenciat i fruït d’allò més aquest vespre en el Festival de Música cel.lebrat a la Fundació tant en el concert de piano i flauta com durant el concert gospel on han participat 34 cantaires.  Segons l’enquesta recollida, el 100% dels assistents han expressat la seva satisfacció o molta satisfacció.  El 93% dels assistents han quedat Molt Satisfets i el 7% Satisfets.

La pianista Maria Sala va fer vibrar a tots els assistents amb el so que emanava del vell piano de la Fundació.  Feia molts anys que el piano no sonava amb la tendresa que Maria Sala va extreure-li amb la seva capacitat i habilitat.

La flautisata Mònica Casamor va enamorar a tothom amb el seu domini de la flauta travessera que va fer duo amb el piano.  Precisament a ella va anar dirigida una de les preguntes dels assistents al finalitzar la seva actuació,  sobre com coordinar la respiració i l’habilitat per tocar.

I finalment, l’actuació dels 34 cantaires de la coral Sedeta Gospel Singers va donar el contrapunt final a una exitosa vesprada.  Tots els components van entrar a la sala cantant Ipharidisi a l’inici de la seva actuació i, al final de la mateixa, van abandonar-la de forma apoteòsica cantant la coneguda This little light of mine acompanyats de tot el públic assistent.

Volem agrair la participació de tothom i en especial de Maria Sala i Mònica Casamor, alumnes de l’escola de música Sant Josep, i a la coral Sedeta Gospel Singers, dirigits per l’Anna Ruggiero.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: