Homenatge al Sr. Manuel Esqué i Esqué

D'esquerra a dreta, Sr. Jordi Morillas, Sr. Manuel Esqué i Dr. Ramón Maria Soriano
D’esquerra a dreta, Sr. Jordi Morillas, Sr. Manuel Esqué i Dr. Ramón Maria Soriano

 

47 persones ens hem aplegat avui Dissabte 23 de Febrer en l’homenatge al Sr. Manuel Esqué i Esqué, anterior President de l’Obra Cultural Mariana i anterior Gerent de la Fundació Pare Esqué. L’acte d’homenatge ha tingut lloc en el transcurs de la calçotada realitzada en el Restaurant Can Ricart, d’Alió, emmarcat dins de la Ruta Mariana al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri, on també hem fet una visita cultural al Museu de la Ceràmica i a la Pinacoteca de la població de Vilabella.

L’acte d’homenatge, presidit pel President de la Fundació Pare Esqué, el Dr. Ramón Maria Soriano, i per l’actual President de l’Obra Cultural Mariana i Gerent de la Fundació, Sr. Jordi Morillas, ha estat molt emotiu i ple de molts records, entre ells al fundador, el Pare Esqué.  S’ha llegit escrits de persones que no han pogut assistir: na Montserrat Llopart i en Mn. Antoni Sánchez, i també ha pronunciat unes paraules el Dr. Ramón Maria Soriano, en Jordi Morillas i na Dolors Calull.  Els diferents parlaments els ha tancat l’homenatjat, en Manuel Esqué i Esqué, qui, com és habitual en ell, ha fet emocionar tot l’auditori amb les seves paraules.  En Manuel Esqué i Esqué ha agraït a tothom l’homenatge i les mostres d’afecte i ha fet èmfasi en el poder de la paraula per poder comunicar-nos i relacionar-nos de forma positiva.  Dues són les paraules a qui ell atribueix una màxima importància i un valor i càrrega energètica especials: “mare” i “amor”, i en aquest ordre.  També ha fet especial èmfasi en el fet que tots sumem, que cada granet de sorra compte.

Santuari Mare de Déu de Montserrat, Montferri.

Se l’ha entregat també una placa commemorativa que porta inscrit el següent:

Al Sr. Manuel Esqué i Esqué, en agraïment pels més de 40 anys de dedicació i fidelitat a l’Obra Cultural Mariana i a la Fundació Pare Esqué.

Hem tancat l’acte amb un brindis.

Volem agrair a tothom el recolzament fet en aquest homenatge, tant de les persones que han assistit com les que no han assistit i han trucat o enviat missatges de recolzament.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: