Beques educatives – 1a edició Premi Nacional Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué fa apostolat i educa en els valors, ajudant en la construcció d’una societat més justa i millor, on tothom hi tingui cabuda. Per això, en la Fundació hem decidit augmentar els esforços de difusió dels valors en la societat d’avui.  A tots els nivells.  I un d’aquests nivells és els dels infants i els joves. Per això ens plau anunciar la 1a edició del Premi Nacional Fundació Pare Esqué per a la difusió dels valors humans en la societat d’avui.  Aquest premi consisteix en beques educatives, d’ajut a l’estudi i de material escolar, per a nens/es d’entre 8 i 17 anys, per un import total de 2.400€, per a reconèixer aquells treballs dels escolars del nostre país que millor utilitzin, expliquin i difonguin els valors humans en la societat d’avui.   Perquè els joves són els adults del futur i les persones que gestionaran la nostra societat en el futur.  I requereixen tenir els valors adequats. Requereixen tenir consciència de quins són els valors adequats i saber-los emprar sàvia i curosament.

Estan convidats a participar tots els alumnes de qualsevol tipus de centre.  Es pot fer una preinscripció inicial o clarificar aquesta informació cumplimentant el formulari que hi ha al final d’aquesta entrada.

El text íntegre de les bases de participació està publicat en aquest bloc/web de la Fundació Pare Esqué, a www.FundacioPareEsque.org/premifpeTothom pot difondre lliurament el contingut íntegre de les bases d’aquesta convocatòria entre estudiants del seu entorn, escoles, instituts, centres de formació professional i centres d’educació especial i qualsevol tipus de centre educatiu per nens/es d’entre 8 i 17 anys.

Agraïm el seu ajut i suport en la difusió d’aquest premi.

Per a qualsevol aclariment al respecte d’aquesta convocatòria, no dubti en contactar amb nosaltres.

Atentament,

Jordi Morillas
Gerent Fundació Pare Esqué i President Obra Cultural Mariana
 
 

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: