Conferència “Claus per a una correcta nutrició i benestar“

La molt reconeguda Dra. Maria Teresa Guardiola ens ofereix avui a les 18h una xerrada on ens explicarà els aspectes clau per a realitzar una correcta nutrició i obtenir un major benestar en la nostra salut.  També ens explicarà, breument, els lligams que existeixen entre una correcta nutrició i diferents corrents religioses. Finalment, ens presentarà el seu últim llibre “Medicina Natural. Nueva Tècnica de Alimentación.”.

Nascuda a l’any 1919 a Barcelona, i encara en actiu als seus 94 anys, la Dra. Guardiola te un extens currículum que trobareu a http://www.mtguardiola.com.  Ha estudiat i exercit la medicina en diversos països del món (com ara EEUU i Veneçuela) i ha estat pionera tant en tècniques medicinals com en procediments de gestió mèdico assistencials.  Autora de nombrosos articles i estudis, ha dedicat bona part del seu temps d’activitat professional a la investigació, pràctica i observació de l’efecte que produeix en el cos humà la ingesta d’aliments, les combinacions dels quals guarden un equilibri entre sí.

Lloc: sala d’actes de la Fundació Pare Esqué.

Durada aproximada: 1 hora i mitja.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: