Concert Gospel i Ruta Mariana a La Selva del Camp

Gran èxit del concert de gospel i de la Ruta Mariana a La Selva del Camp.

Dissabte 7 de Juny hem viscut amb gran emoció i alegria el concert de gospel que la Fundació Pare Esqué va oferir a l’església de Sant Andreu de La Selva del Camp.  Amb un repertori de 16 cançons de diverses procedències, el grup de gospel Sedeta Gospel Singers va captivar tota l’audiència i va rebre fervorosos aplaudiments.

Visita al nucli antic de la vil·la.
Visita al nucli antic de la vil·la.

La jornada va començar amb una visita al nucli antic de la vil·la, vertebrat al voltant del carrer Major, que va finalitzar amb una explicació de la història de la vil·la en l’auditori del castell i on l’alcalde de La Selva del Camp, en Josep Maria Puig, va donar la benvinguda a totes les persones que ens vam desplaçar a la vil·la, el grup que va venir de Barcelona, com als vilatans de La Selva del Camp i d’altres pobles de la rodalia.

Posteriorment vam celebrar una missa en l’església de Sant Andreu, que és l’església renaixentista més gran i important de Catalunya.  La cerimònia va estar oficiada pel rector de la parròquia, Mn. Joan Curieses Garcia.

Un cop acabat l’ofici, el Sr. Jordi Morillas, gerent de la Fundació Pare Esqué i President de l’Obra Cultural Mariana, va adreçar unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els assistents i participants, i va fer resum de les línies d’actuació principals de la Fundació Pare Esqué amb especial esment a la 1a edició del Premi Nacional Fundació Pare Esqué, dotat amb 6 beques educatives d’ajut a l’estudi i de material escolar, per un valor total de 2.400 Euros, als millors treballs sota el lema “Difondre amb reiterat afany els valors humans en la societat d’avui” i que està adreçat a estudiants d’entre 8 i 17 anys.

Concert "Sedeta Gospel Singers"
Concert “Sedeta Gospel Singers”

A continuació es va celebrar l’acte central de la jornada, el concert de gospel, a càrrec del grup Sedeta Gospel Singers que ens va oferir un repertori de 16 cançons de diverses procedències i estils gospel (espirituals d’EEUU, tradicionals de Sudàfrica i de Zàmbia i també de Brasil).  La qualitat de les seves veus, conjuntament amb l’adequada sonoritat de l’emplaçament, va contribuir a que el concert fos un èxit i captivés a tota l’audiència.  Adjuntem el vincle a dos moments de l’actuació.  La cançó Agua de beber i l’espiritual Oh Happy Day que es va cantar conjuntament amb els més petits d’entre el públic.

A continuació, els simpatitzants del Fundació Pare Esqué, acompanyats del Sr. Alcalde de La Selva del Camp, vam celebrar un dinar de germanor a la Casa d’Exercicis.

Mare de Déu de la Paret Delgada
Mare de Déu de la Paret Delgada

Vam finalitzar la jornada fent una visita a la Capella de la Mare de Déu de la Paret Delgada, amb molta història i tradició catalana, i on vam poder gaudir de la imatge de la Mare de Déu i dels frescos contemporanis que hi ha a la capella.

Foto de grup a la Capella de la Mare de Déu de la Paret Delgada
Foto de grup a la Capella de la Mare de Déu de la Paret Delgada

Podeu trobar totes les fotografies de l’activitat d’aquest dia en el carrusel de fotografies que trobareu a la dreta de la part de baix d’aquesta entrada.

Per últim, volem agrair l’ajut i col·laboració de l’alcalde de La Selva del Camp, Sr. Josep Maria Puig; del rector de la parròquia de Sant Andreu, Mn. Joan Curieses Garcia; a l’equip de la Casa d’Exercicis, encapçalats per la Sra. Núria Pasqual;  a Canal Camp TV, de La Selva del Camp; a Neus i Maria Rosa Pàmies, de La Selva del Camp; al grup de gospel Sedeta Gospel Singers, del barri de Gràcia de Barcelona; a Lourdes Franquet, secretària de la Fundació Pare Esqué; i a tots els simpatitzants i amics de la Fundació Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana que s’han aplegat a La Selva del Camp en aquesta jornada.  Sense la seva participació i alegria, aquesta jornada no hagués estat possible.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

One thought on “Concert Gospel i Ruta Mariana a La Selva del Camp”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: