Entrega beques educatives 1a edició Premi Nacional Fundació Pare Esqué

Tots els Premiats
Els nens/es premiats/des, la representant del jurat i els representants de la Fundació Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana.

Dimarts 30 de Setembre a les 19h, en la sala d’actes de la Fundació Pare Esqué, va tenir lloc l’acte de lliurament de les beques educatives de la 1a edició del Premi Nacional Fundació Pare Esqué, sota el lema “Difondre els valors humans en la societat d’avui“.  L’acte va estar presidit pel President de la Fundació Pare Esqué, Dr. Ramon Maria Soriano Camps, pel President de l’Obra Cultural Mariana i Gerent de la Fundació Pare Esqué, Sr. Jordi Morillas, i per una representant del jurat, Sra. Carmen Criado.

A l’acte van assistir els nens i nenes premiades, llurs familiars i simpatitzants de la Fundació Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana.

Els guardonats en la Categoria A, de 8 a 11 anys, van ser el següents nens/es:

1r premi, dotat amb una beca educativa de 500€, al treball “Les 5 granotes“, de Cristina i Marta Gutiérrez González, de l’Escola Sant Josep Teresianes de Gràcia.

2n premi, dotat amb una beca educativa de 300€, al treball “Els valors humans“, d’Ana Masmitjà Sánchez, de l’Escola Sant Josep Teresianes de Gràcia.

De forma excepcional, la Fundació Pare Esqué ha decidit fer entrega d’un accèssit, dotat amb una beca educativa de 100€, al treball “Els valors humans“, d’Anna Martínez Llena i Paula Masmitjà Sánchez, de l’Escola Sant Josep Teresianes de Gràcia.

Els premis en les categories B i C (de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys respectivament) han estat declarats deserts perquè no s’han presentat treballs.

La nostra enhorabona als nens i nenes premiats/des, nenes en aquest cas.

Trobareu fotografies de l’acte de lliurament de guardons en la galeria fotogràfica del nostre web/bloc i també trobareu uns vídeos resum de l’acte de lliurament de premis i dels treballs premiats en els següents enllaços del nostre canal a Youtube:

Acte lliurament guardons – 1’59”

Les 5 granotes – Treball guardonat amb el 1r premi en la Categoria A – 2’32”

Els valors humans – Treball guardonat amb el 2n premi en la Categoria A – 1’59”

Els valors humans – Treball mereixedor d’un accèssit en la Categoria A – 13’51”

També ens plau anunciar que hem obert el termini per entregar els treballs corresponents a la 2a edició del Premi Nacional Fundació Pare Esqué, que altra cop premiarà els millors treballs que es presentin sobre el tema “Difondre els valors humans en la societat d’avui“.

Entreguem 3 beques educatives de 500€, 3 beques educatives de 300€ – a nens i nenes d’entre 10 i 16 anys – i també entreguem una ajuda de 900€ a un casal/associació infantil-juvenil i una ajuda de 900€ a un casal/associació de gent gran, que premia, com dèiem, els millors treballs que es presentin sobre el tema “Difondre els valors humans en la societat d’avui“.

El termini d’entrega de treballs finalitza el Dilluns 13 de juliol de 2015 a les 24h.  Les bases completes d’aquesta 2a edició es troben publicades aquí.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: