Polseres dels valors

Les “Polseres dels Valors ” ja són una realitat!!

Les Polseres dels Valors  són una idea original de Cristina i Marta Gutiérrez González, guanyadores en la Categoria A de la 1a edició del Premi Nacional Fundació Pare Esqué, que sota el lema Difondre els valors humans en la societat d’avui , atorga beques educatives a nens i nenes entre 10 i 16 anys i ajuts a casals/associacions infantils-juvenils i de gent gran.

Com a resultat del seu treball guanyador, Les cinc granotes, veure el vídeo aquí, la Cristina i la Marta han ideat aquestes vuit polseres com a mitjà per difondre els valors humans en la societat d’avui. Han vinculat un valor a cada color de l’arc de Sant Martí i el color blanc, com a símbol de la unió de tots els valors i de tots els colors, a la paraula Valor.

A partir de la seva idea, la dissenyadora Noemí Potrony ha donat vida a aquesta col·lecció de vuit polseres, on en la seva part de darrera es troba tota la llista de valors i on també queden destacats els valors escollits. En el disseny s’ha utilitzat també l’actualització del logo de la Fundació Privada Pare Esqué realitzada per Xavier Lesan.

Amb unes mesures de 32 x 1,5 cm i elaborades en tèxtil, les Polseres dels Valors s’adapten a qualsevol canell. Es poden adquirir, al preu d’un euro cada unitat, una, vàries o totes les Polseres dels Valors posant-se en contacte amb la Fundació Privada Pare Esqué, en el telèfon 93 458 59 35 o bé per email a Fundacio.Pare.Esque@gmail.com.

Faci un regal a la seva persona estimada, escolleixi un o varis valors i expliqui-li perquè ha escollit aquell o aquells valors per a ella. Els diners recaptats serviran per finançar les beques educatives i els ajuts del Premi Nacional Fundació Pare Esqué.

Revers Polsera Valors

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: