El valor del compromís

Pare Anton Maria Sánchez Bosch

La millor forma que tinc d’encetar aquest escrit és donant les gràcies al Pare Anton Maria Sánchez Bosch, CMF, pel seu compromís de treball i fidelitat envers la Fundació Pare Esqué, envers l’Obra Cultural Mariana i envers el seu company i fundador el Pare Manuel Esqué i Montseny, CMF. Han estat vint anys, com deia, de compromís, de treball i de fidelitat envers uns ideals que han inspirat, inspiren i inspiraran a vàries generacions. Asumir part de la tasca deixada pel Pare Esqué no ha estat fàcil ni senzill, i el Pare Sánchez va agafar el testimoni amb valentia i l’ha suplert durant aquests anys en els pelegrinatges a Lourdes, en les Rutes Marianes, en la direcció de la revista i en les misses setmanals a la sala d’actes de la Fundació. Tasques que ja per elles mateixes requereixen d’esforç continuat i encara més quan es fan de més a més a les responsabilitats diàries que ha tingut i encara té a diferents parròquies i rectories, essent un exemple de respecte al valor de la paraula donada i del compromís adquirit; valors aquests que la societat actual requereix enfortir amb molta urgència. Per tot això i molt més, MOLTES GRÀCIES, Pare Sánchez, què Déu el beneeixi!
En el transcurs de la reunió de pelegrins de Lourdes del proper dissabte 26 de setembre, farem un acte d’homenatge i agraïment al Pare Sánchez que també serà retransmès per TV Fundació. Hi esteu tots convidats.
Em plau també anunciar que Mn. Toni Deulofeu González agafarà el testimoni de la tasca pastoral del Pare Sánchez. Mn. Deulofeu és prior de Santa Maria de Terrassa, rector de Sant Pere i Santa Maria de les Arenes i delegat de cultura del Bisbat de Terrassa. Per temes d’agenda, la missa setmanal passarà de dilluns a divendres a les 17.00 h. El mateix Mn. Deulofeu actuarà de conciliari els dilluns a la tarda, per a qui necessiti disposar.
Com consta a l’agenda, Mn. Deulofeu farà el seu primer acte públic en l’àmbit de la fundació amb la missa setmanal de divendres 18 de setembre i un segon disertant en la conferència Devoció mariana a Barcelona: Mare de Déu de la Mercè, més actual que mai; i amb la posterior oració mariana el dijous 24 de setembre, el mateix dia de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè.
La direcció de la revista quedarà sota la meva responsabilitat i recolzat per na Susana González Torras, qui ja col•labora en la gestió administrativa de la fundació.

Afectuosament,
Jordi Morillas
Gerent Fundació Pare Esqué
President Obra Cultural Mariana

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: