Homenatge al Pare Sánchez

Homenatge al Pare SánchezDissabte 26 de setembre, i de forma conjunta amb la reunió dels pelegrins de Lourdes 2015, vam retre homenatge al Pare Anton Maria Sánchez Bosch, CMF, què ha col·laborat de forma fidel amb la Fundació Pare Esqué i l’Obra Cutural Mariana des de fa més de vint anys.  Després dels parlaments institucionals a càrrec del Sr. Jordi Morillas, gerent de la fundació i president de l’Obra Cultural Mariana, del Dr. Ramon Maria Soriano Camps, president del patronat de la fundació, i del propi homenatjat, se li va fer entrega d’una placa d’agraïment i recordatori i tothom va tenir l’oportunitat d’apropar-se al Pare Sánchez per agrair-li la seva tasca i felicitar-lo personalment.  En acabat, tots els assistents es van fer una fotografia de recordatori de l’acte.

De forma prèvia, tots els assistents van visualitzar el vídeo resum del pelegrinatge a Lourdes d’enguany i que ja està disponible en aquest enllaç del nostre canal de Youtube.

Reunió Pelegrins Lourdes 2015 i homenatge al Pare Sánchez Homenatge al Pare Sánchez Reunió Pelegrins Lourdes 2015 i homenatge al Pare Sánchez Reunió Pelegrins Lourdes 2015 i homenatge al Pare Sánchez

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: