No. 265 revista Obra Cultural Mariana

El no. 265, Novembre-Desembre 2015, de la revista Obra Cultural Mariana ja està a la seva disposició amb els articles dels diferents redactors i amb l’agenda d’activitats.

A l’espai reservat als nostres col·laboradors habituals trobareu a Ferran Blasi, que es planteja si s’haurien de penjar o despenjar els Santcrist de les sales i despatxos de les institucions. A Josep M. Alimbau, que ens explica com Stevie Wonder interpreta l’alegria de viure afrontant el dolor de la ceguera. A Xavier Garralda, qui fa una denúncia de la inconseqüent moral social als mitjans de comunicació.

Tanmateix ens fem ressò de la tasca de la fundació Àmbit Maria Corral i reproduïm un interessant article de la psicòloga i pedagoga Sofia Gallego que reflexiona sobre la desvaloració de l’ancianitat i parla de l’edadisme, un nou terme que defineix la discriminació que pateix la gent gran per qüestions d’edat.

També hem afegit un apartat dedicat a la Rosa Deulofeu, on podreu llegir des d’ara els seus últims comentaris a l’Evangeli publicats al Full Dominical de la Diòcesi de Barcelona durant els mesos de la seva malaltia l’any 2003.

Tanquen aquest número paraules del fundador Pare Manuel Esqué de les quals destaca una idea ben actual: La vida no és un navegar de cabotatge, sinó un navegar ver els mar infinit del cel.

Aprofitem per recordar-vos que tenim participacions de la loteria de Nadal i de la Grossa de Cap d’Any del número 22.485 a la vostra disposició.

Desitgem que gaudiu de la lectura.

Autor: Fundació Pare Esqué

La Fundació Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797. Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural per Resolució del Conseller de Justícia el 10 de juny de 1994. NIF G-60.572.211.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: