Revista

La Revista de l’Obra Cultura Mariana és la publicació i portaveu de la Fundació Privada Pare Esqué i de l’Obra Cultural Mariana.  És una publicació bimensual de pastoral catòlica que va començar a sortir a la llum l’any 1991.

Podeu consultar i llegir la revista a través del vostre ordinador a l’adreça http://www.issuu.com/fupe (a partir del número 242 de Gener-Febrer de 2012) i a on també us podeu subscriure per rebre notifacions cada cop que publiquem un nou número.

La Revista l’edita Fundació Privada Pare Esqué i està inscrita amb el número 11.593 de la Secció 1a. del Registre de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia. Fou beneïda pel Papa Joan Pau II, carta Juliol 1990. Dipòsit Legal B-43.692.80. És una publicació que afavoreix un voluntariat de membres-socis que la sostenen amb els seus donatius voluntaris sense cap mena de quota fixa.

Director: Pare Anton Maria Sánchez Bosch, C.M.F.

Redacta un equip de col·laboradors: Enric Balaguer i Mestre, Anton Ma. Bausili, Mn. David Boix pvre., Anton Maria Casas, C.M.F., Xavier Garralda Alonso, Manuel Esqué i Esqué, Mercè Garrote,secretària, Montserrat Llopart, Xavier Moix i Bressolí, C.M.F., Jordi Morillas, Joan Noboa, Francesc A. Picas, Amadeu Rosell, Ramon Maria Soriano Camps, Montserrat Vernet, Josep Maria Vilarrúbia-Estrany.

A %d bloguers els agrada això: