Agenda

Totes les activitats organitzades per la Fundació Pare Esqué estan obertes a tothom i són gratuïtes excepte aquelles informades com a de pagament (*).

En les activitats realitzades en la sala d’actes de la Fundació, donat que l’aforament és limitat, es prega arribar amb temps suficient per poder asseure’s o bé prenunciar la presència enviant un email a Fundacio.Pare.Esque@gmail.com o trucant al telèfon 93 458 59 35 (servei de contestador 24h).

Els events realitzats a la sala d’actes de la fundació són retransmesos en directe a través de TV per Internet Fundació Pare Esqué.

  • Dimarts 17 d’abril, a les 18:30 h

Conferència “Barcelona i els pobles agregats: la Vila de Gràcia”

Torre del rellotge-campanar. Gràcia.Sovint parlem de barris de Barcelona i en molts casos aquest expressió és incorrecta, atès que la Barcelona que avui coneixem és el resultat de l’agregació d’antics pobles, com la Vila de Gràcia, que només ella tenia més de vint barris.

L’historiador Josep Maria Vilarrúbia-Estrany ens explicarà com es desenvolupà l’agregació i com eren aquests pobles abans de ser agregats al que avui coneixem com la ciutat de Barcelona, amb especial èmfasi a la Vila de Gràcia.

Lloc: sala d’actes de la Fundació Pare Esqué

  • De divendres 6 a dilluns 9 de juliol

Pelegrinatge al Santuari de la Nostra Senyora de Lourdes, a Lourdes, França.

El període d’inscripció ja està obert.

Trobarà més informació en aquest enllaç.
Contacte mòbil

One thought on “Agenda”

Deixa un comentari