Canal TV per Internet

TV per InternetEl 19 de gener de 2015, la Fundació Pare Esqué va inaugurar el seu propi canal de TV en directe i en diferit a través d’Internet!

Emmarcat dins de la nostra estratègia d’arribar quant més lluny, millor, i a quant més públic, millor, a la Fundació hem instal·lat el necessari per emetre en directe i a través d’Internet totes les activitats que fem en la sala d’actes de la Fundació.  Podeu fer seguiment de les diferents conferències, xerrades, seminaris, tallers, concerts, misses i altres actes des de casa, a través d’Internet, i gràcies a la plataforma (c) Livestream (al final d’aquesta entrada expliquem com connectar-se).

Dilluns 19 de gener de 2015 vam fer la primera emissió en directe, encara en proves, retransmetent en directe la missa dels Dilluns a les 18h.  I els següents dies, dijous 22 i divendres 23 vam fer la gran estrena emetent en directe la III edició del Festival de Música.  Dijous 22, concert de guitarra i piano i concert de gospel; i divendres 23, l’actuació del grup d’infants i joves Singers Kids.

Logo Livestream

Un cop us heu donat d’alta a la plataforma Livestream com a seguidors del canal de TV Fundació Pare Esqué, rebreu informació periòdica cada vegada que preparem i/o iniciem una emissió en directe.  També podeu seguir les emissions a través del vostre telèfon mòbil o a través de la vostra tableta, ja sigui iPhone, iPad o Android, descarregant-se prèviament l’app de Livestream.  Us recomanem que ja us feu seguidors de TV per Internet Fundació Pare Esqué.  No us espereu fins l’últim moment.  D’aquesta manera ja ho tindreu tot preparat i no us perdreu ni un minut de la retransmissió quan aquesta tingui lloc.

Això sí, els qui viviu a prop, o us pugueu desplaçar fins la sala d’actes de la Fundació, no hi falteu, us hi esperem!

Us animem també a que difongueu aquesta pàgina entre els vostres familiars i amics.

A continuació, us donem instruccions detallades i consells per poder instal·lar Livestream per primera vegada de forma senzilla i poder seguir la retransmissió de TV per Internet Fundació Pare Esqué.  És totalment gratuït.

1. Us heu de connectar en l’enllaç https://new.livestream.com/accounts/11723415 i fer clic en el botó verd que diu “Follow“.  Aquí sereu redirigits a una altra finestra per a que us doneu d’alta com usuari amb la vostra adreça de correu electrònic (opció recomanada) o bé a través de la vostra adreça de Facebook. Haureu d’indicar la vostra adreça de correu electrònic i el password/contrassenya que voleu tenir.

2. Rebreu un email de Livestream en la vostra bústia de correu electrònic (reviseu la carpeta d’spam també) per a que valideu la vostra adreça de correu electrònic. Dins del cos del missatge trobareu el botó de validació.

3. Un cop hàgiu premut el botó de validació, l’adreça de correu electrònic ha quedat validada i sereu redirigits a una altra pantalla os us faran tres preguntes per configurar el vostre perfil: (a) Àrees d’interès (cultura, música, ONG’s, …); (b) canals de Livestream que voleu seguir; i (c) vincular amics de Facebook.  Aquests tres pasos no són obligatoris i us els podeu saltar cada vegada que apareguin fent clic en un missatge tènue que apareix a la part baixa de la dreta de la finestra que diu, en anglès, “Skip this step” (saltar-se aquest pas).  Si us salteu els tres passos, avançareu més ràpidament.

4. Finalment, i si us heu saltat la configuració indicada en l’apartat 3, cap fer clic altre cop en el botó verd que diu “Follow” per vincular-se definitivament al canal de TV per Internet Fundació Pare Esqué.

Si instal·leu Livestream al vostre ordinador, també heu de tenir instal·lat el connector d’Adobe Flash Player al vostre navegador.

Si no sabeu com fer-ho o tenir algun dubte, demaneu ajut a algun familiar o amic, o bé poseu-vos en contacte amb la Fundació Pare Esqué.