Fundació

La Fundació Privada Pare Esqué, a través de l’Obra Cultural Mariana, té per missió la difusió dels valors cristians en la societat d’avui a través d’activitats culturals, educatives i de lleure. Aquesta missió és fruit d’una consigna que el Sant Pare Joan Pau II va entregar en carta a l’any 1984 al Pare Manuel Esqué i Montseny, CMF, el nostre fundador i Creu de Sant Jordi, on ens exhortava “Difongui amb reiterat afany els valors cristians en la societat d’avui”. Ens agrada, volem i considerem necessari continuar ajudant en el missatge de Jesús, que és missatge de concòrdia. Fem apostolat i eduquem en els valors, ajudant en la construcció d’una societat més justa i millor, on tothom hi tingui cabuda.  Pots visionar el nostre vídeo de presentació en aquest enllaç del nostre canal de Youtube.  Dura només 6 minuts i 30 segons.

Des de l’any 2014, impulsem el Premi Nacional Fundació Pare Esqué, que sota el lema “Difondre els valors humans en la societat d’avui“, atorga beques educatives a nens i nenes entre 10 i 16 anys, ajuts a casals i a associacions infantils i juvenils i ajuts a casals i a associacions de gent gran, per premiar els millors treballs dels nens/es, casals i associacions del nostre país de com s’han d’utilitzar, explicar i/o difondre els valors humans en la societat d’avui.  Trobarà més informació en aquest enllaç.

La Fundació Privada Pare Esqué està inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 797.  Declarada com a Fundació benèfica del tipus cultural el 10 de juny de 1994 per Resolució del Conseller de Justícia.  CIF G60572211.

Podeu fer els vostres donatius via transferència bancària a CaixaBank, “La Caixa”, oficina de c/ Nàpols, 342, 08025 Barcelona:

IBAN ES53 2100 0856 9302 0040 1214

Els donatius seran corresposts amb un rebut de la Fundació, amb què es podrà deduir, segons la legalitat vigent, de la liquidació del seu import en la quota del IRPF en la declaració de la renda (art. 55, Llei 40/1998 de 9 de Desembre) o bé de la quota del Impost de Societats, en el cas d’empreses. Recordeu que els vostres donatius es poden deduir fins a un 75% en l’impost de la renda de les persones físiques, IRPF, i fins a un 40% en l’impost de societats, IS.