Performers

PerformersPerformers és un concurs musical per a solistes i grups que cerca promoure els valors humans a través de la música. Participar és molt fàcil, únicament has de contactar amb la Fundació Pare Esqué a través de l’email, el telèfon, facebook, twitter o personalment. Fes-nos arribar les teves dades i una maqueta, vídeo o àudio de la teva interpretació i ja està. Hi ha dos premis: un en categoria senior (a partir dels 18 anys inclosos) i un altre en categoria junior, fins a 17 anys inclosos, a data de 30 de juny de 2016. Cada un dels premis està valorat en 300 €.

Les normes bàsiques de Performers són les següents:

Performers està obert a participants de totes les edats.
– Les dades a proporcionar són el nom i cognoms, data naixement, dni (si es té), telèfon, email i població.  També podeu fer servir el full d’inscripció que trobareu al final d’aquesta pàgina.
– Indicar si es presenta en modalitat solista o grup. Els participants es poden presentar com a solista, duo/trio/quartet/grup (en cas de ser guanyadors, el premi es reparteix entre els integrants del duo/trio/quartet/grup).
– Els menors de 18 anys han de portar signada una autorització del pare/mare/tutor legal amb les dades (nom, cognoms i dni) del pare/mare/tutor legal.
– Cal presentar una gravació en àudio o vídeo d’algun tema interpretat en directe. Si poden ser dos, millor que millor. Les podeu enviar per email a la fundació, FundacioPareEsque@gmail.com, o ver fer arribar el vincle a Youtube o Vimeo si els teniu penjats en alguna d’aquestes webs.  La data i hora límit per enviar les gravacions és dilluns 2 de maig a les 24 h.

De totes les gravacions rebudes, un jurat independent farà una preselecció de màxim 12 solistes/grups junior i 12 solistes/grups senior. Els preseleccionats participaran en directe en les semifinals de dissabte 14 de maig a les 17 h. Els seleccionats de les semifinals, participaran en directe en la final de dissabte 11 de juny a les 17 h.

Full d’inscripció repartit per diversos llocs.  En cas de diferències (que n’hi ha) entre aquest full d’inscripció i el que diu aquesta pàgina, preval el que diu aquesta pàgina.

Full inscripció performers