Compromís

Admeto que no puc deixar de fer balanç després d’aquest últim curs. Entre xerrades, seminaris, tallers i rutes marianes, hem organitzat i realitzat 14 activitats on han participat més de 400 persones, amb un índex de satisfacció del 98%. És un balanç francament molt positiu atenent els recursos materials i humans dels que disposa la Fundació. Com sabeu, organitzar totes aquestes activitats no és fàcil i requereix la participació de moltes persones que de forma voluntària fan possible la seva realització: des de tenir la idea, trobar els ponents o els guies o les capelles o organitzar les rutes, comunicar i publicitar l’activitat, preparar la sala i tenir cura del màxim nombre de detalls, que no sempre ha estat possible. Vull agrair expressament la tasca col·laborativa de les diferents persones voluntàries de la Fundació que han fet possible que tots gaudíssim d’un ampli ventall d’activitats que han tocat diversos temes i ha permès atraure persones amb diferents interessos. Agrair en primer lloc la tasca de Lourdes Franquet, la secretària de la Fundació; l’ajut fidel de Conxita Peroy i també el de Rosa de Haro, Enriqueta Majó i Manolita Donadeu en la preparació i ensobrament de la revista; d’Elena Roig en la coordinació de les xarxes socials; de Dolors Sánchez en l’administració; i de Sonia Pérez, que ha possibilitat un pas més en el projecte de l’obra social. Agrair també la col·laboració desinteressada dels diferents ponents que han participat i també de totes les persones que amb la seva presència com a públic han fet possible l’èxit de les activitats.

No em canso de repetir que el que hem fet i fem te molt mèrit atenent els recursos que disposem i la font de procedència dels mateixos: persones voluntàries i persones que amb el seu donatiu fan possible que continuem difonent els valors cristians en la societat d’avui (com sabeu, la Fundació no rep cap subvenció pública). Agrair altre cop a totes aquestes persones la seva contribució a la bona marxa de la Fundació, tant a les persones amb noms i cognoms com a les persones que anònimament ens fan arribar el seu donatiu.  Moltes gràcies a tots i totes.

Aprofito l’avinentesa per fer una crida, una doble crida. Una primera crida amb la màxima humilitat i prudència, donat que la situació econòmica actual no dona per moltes alegries, certament. Aquesta primera crida és per a animar-vos a continuar amb el vostre donatiu i a que ens ajudeu a captar d’altres del vostre entorn de forma que ens permeti continuar amb la tasca que tenim encomanada. Junts ho fem possible.

La segona crida és per animar-vos a col·laborar més directament en la Fundació i en l’Obra Cultural Mariana. La tasca de les persones voluntàries es feixuga, no ens enganyem, doncs requereix una renúncia al propi temps, temps que d’altra banda es compartiria en tasques pròpies, o amb familiars o amb amics.  I requereix també un compromís, una continuïtat en el temps, que no sempre és fàcil d’aconseguir. Per això sempre fem una crida a col·laborar de forma voluntària amb la Fundació. Si disposes d’una mica de temps, encara que sigui d’una hora a la setmana, estarem encantats de disposar del teu ajut, ja sigui fent tasques en les oficines de la Fundació o fent tasques de forma remota des de casa. Aquest és el compromís que demanem.

Afectuosament,

Jordi Morillas
President de l’Obra Cultural Mariana

Autor: Jordi Morillas

Professional de l'Organització i dels Sistemes d'Informació. En els últims anys, el meu principal valor afegit en les organitzacions amb què he col·laborat ha estat ajudar-los en la transició de companyia local a companyia global, la gestió eficient d’equips i recursos, i la millora dels processos relacionats amb l’organització i els sistemes d’informació, on he aportat valor significatiu, incrementant els marges de negoci. Allí on hi ha un problema (d’integració i orientació d’equips, de servei o de negoci), allí és on puc intervenir. Cap a l'any 2001, em vaig fer meva la frase "el que sigui de valor afegit pel client (final), endavant; el que no, elimina-ho". I des d’aleshores, que l’aplico amb èxit. He participat com a formador en diferents empreses d'Espanya i Portugal i també he realitzat xerrades i conferències en empreses i organismes d’Espanya, Portugal, Holanda i Regne Unit. També he estat professor en els seminaris Aula-Empresa organitzats per l'UPC. Col·laboro amb la Fundació Pare Esqué i l'Obra Cultural Mariana des de 1993.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: